5

I dag var ren industri

Der var kaotisk i midtbyen og jeg burde være klogere end som så, men jeg endte altså midt i køen foran Nordkraft.

En kæmpestor lastbil skulle manøvrere på meget lidt plads, så den havde fået politieskorte og der var både blå blink og almindelig ophidselse, da den skulle vende med hænger og en svedig chauffør, som skulle aflevere svært håndterbart byggemateriale nede på havnen.

Nordkraft

Der bygges igennem på havnefronten. Der er en konstant leben dernede, for ikke alene er de i gang med at nedrive og renovere Nordkraft. På det modsatte hjørne ligger det gamle kvægtorv, som også totalrenoveres.

Rørdal

Ude i Rørdal stod de gamle mastodonter. De er fortsat vartegn for bydelen, som rummer villakvarter, men mest af alt, industri, lastbiler og enorme havnerelaterede bygningsværker. Jeg kan så godt lide den ende af byen, men jeg tiltrækkes også af snavs og tung industri, så det er vel ikke underligt, at jeg kan stirre i timevis på det travle liv, som udfolder sig derude i dagtimerne.

Om natten er der skummelt og lidt spændende derude. Det er mange år siden, jeg sidst har været der på den sene side af midnat. Måske jeg snart skulle tage Kenneth med på udflugt.

Du vil sikkert også kunne lide