14

At lykkes

Jeg synes, at det er interessant at iagttage og følge naturtalentet Jes Dorph-Petersen som blogger. Allerede inden for de første par døgn, havde han fanget idéen om interaktivitet og lynhurtigt var han i tæt og personlig dialog med sine læsere.

Han udbyder personlighed og interaktion. I al sin enkelhed handler det om, at han har forstået idéen med, at være personlig, vedkommende og lade læserne være aktive. Han præsenterer eksempelvis det kommende morgen-tv-program, for herefter at lade læserne komme med forslag til spørgsmål til formiddagens gæster. Han laver små gættelege og lader læserne gætte med, mens han undervejs formår at underholde med anekdoter om sine mange år i medieverdenen. Samtidig giver han en flig af sig selv, men aldrig mere end man stadig føler sig tilpas i hans selskab.

Jeg synes han lykkes over al forventning og jeg læser ham med fornøjelse undtagen på de dage, hvor han synes, at han vil underholde med fodbold. Det syn’s jeg nemlig ikke er spor underholdende, men sådan er vi heldigvis forskellige.

Du vil sikkert også kunne lide