14

Hul på hverdagen, måske

Sønnike kom i skole i dag. Han kom hjem og har stort set sovet siden. Han er helt igennem træt, fordi dagen har budt på så mange indtryk, men han er overvejende overstadig og siger, at den nye pige i klassen er topnice, så min fornemmelse er, at han rigtigt godt gider trætheden, hvis han bare får lov at komme i skole.

Eftermiddagen og noget af aftenen er gået med at sortere cd’er, dvd’er og rette an til storslået sirlighed inde i stuen. Der er indkøbt 3 gamle arkivskabe og de er fede, men det allerbedste er, at de kan gemme lidt af hvert. Jeg er sikker på, at det sidste vil klæde rummet og om lidt er sorteringen til ende, så den sidste finpudsning har jeg overladt til Kenneth, som stadig stabler og alfabetiserer. Sikke han kan.

Imens kan jeg dovne. Det har jeg gjort inde under dynen, sammen med Oline. Jeg har set amerikanske undgdomsserier non-stop de sidste 90 minutter. Nu er det nok. Jeg har fået min ration af lipglossskinnende teenagere og der skal brygges en kop kaffe og forberedes lidt til i morgen.

I dag er første gang i meget lang tid, hvor der ikke lå computerarbejde efter den ordinære arbejdsdag. Det er ren lykke og det skal jeg huske. Nogle gange er et nej sundere, end et ja er.

Du vil sikkert også kunne lide