17

Orden

Vi nærmer og orden i stedet for kaos. Nu er tingene lagt i skabene og der ligger ikke længere millionmillarder cd’er spredt over hele stuegulvet. Anlægget er rigget til og der lyttes til musik med salige smil. Alle de spredte indkøb, i form af dvd’er, er arrangeret i sirlig orden og der er masser af fristelser på hylderne, så det ender vist med en god film i eftermiddag.

Arkivet

Tre meter arkivskabe endte det med. Det er noget af en slat, men ikke en ½ meter for meget, kan jeg konstatere. Nu mangler vi at beslutte, om de skal renoveres i form af sandpapir og olier, eller om de skal have lov til at leve videre med tidens tand, som malerisk indslag i stuen. På bagsiden er de stemplet med kongekrone og “Statens ejendom”, men det er så ikke sandheden længere. Nu er de vores.

Over skabene skal vi have valgt skilderier til at fornøje synet, men det haster ikke. I første omgang skal vi lige kigge lidt på helheden og beslutte for eller imod renovering. Bagefter kan pynten komme. Lige nu er ordenen det, som nydes.

Du vil sikkert også kunne lide