15

Snoningsdille

Ja, så må det vel nærme sig sin slutning med alle de Fetching, men ikke desto mindre fik jeg lavet endnu et par i går. Babyblå i det fineste og bløde uld. Jeg kommer til at elske dem, for de er varme og rare at have på.

Opvarmning

Jeg har ikke spadseret rundt med dem de sidste timer, selvom det kunne være god opvarmning til eftermiddagens strikning i godt selskab. Måske jeg skulle montere dem snart, så håndleddene er smidige og klar.

snoningerne.jpgDet er mindst 10 år siden jeg sidst har strikket snoninger og jeg har altid været fascineret af dem, så det har været en fornøjelse, at sno i vildskab. Faktisk så stor en fornøjelse, så jeg fik købt lyserød, blød uld i går og i aftes fik strikket en vinterhue til Oline, som udelukkende består af snoninger. Den blev drøngod og sidder perfekt, men der fra og til offentligt at postulere, at den unge dame kan lide den, er der langt. Vi får se i eftermiddag, når hun kommer hjem fra skole og får den præsenteret.

Der skal strikkes et sidste par Fetching, for hun har bestilt et par, som så skal matche huen. Et halstørklæde vil hun også have, så måske det alligevel ender med, at den unge dame godkender moderens frembringelser. Vi får se.

Du vil sikkert også kunne lide