17

Virkelighed

Jeg vågnede 9.17. Jeg har sovet (næsten) som en sten i nat. Jeg er helt rundtosset, men det er skønt. Jeg har fået min første kop kaffe. Om lidt vil jeg tage et langt, varmt brusebad.

Bagefter vil jeg overveje, hvad dagen kan indeholde, men jeg har ingen planer. Det duer ikke. Jeg bliver perpleks alene af en enkelt aftale, så dem holder jeg mig fra og nøjes med, at tage dagene, som de kommer. Det fungerer fint lige nu. Der er intet, jeg skal nå.

Alexander er i bedring. Det har taget umanerlig lang tid, denne gang, men nu ser det endelig ud til, at medicinen kombineret med intensiv brug af masker, har båret frugt. Det sker naturligvis lige efter en heftig kamp, for at erhverve en sekretprøve til laboratoriet, men om ikke andet får vi set, at det er synderne, vi behandler.

Han var vågen en stor del af dagen i går. Det er gode tegn. Dem vil jeg tage med ind i weekenden.

Du vil sikkert også kunne lide