32

Olines himmel

Når man får hotelmorgenmad i Amsterdam, sættes mindst én skål med farvet krymmel på bordet. Sammen med marmelade og pølse gør det det ud for pålægget til de ristede skiver toastbrød. Man bruger det vel, som vi bruger pålægschokolade og et underligt koncept er det altså, men ikke desto mindre var Oline omtrent kommet i himlen med det lokale supermarkeds udvalg af morgenmadskrymmel og faderens lillefinger, som er så nem at sno sig om…

Olines krymmel

Da det også viste sig, at det vi troede var kakaomælk, viste sig at være en fed chokoladecreme på 1 liters kartoner, og som derfor kunne hældes direkte i glas og indtages med teskeer, var hendes lykke gjort.

Mit hjerte smeltede den aften, hun sad eftertænksom, salig og med chokoladeskæg og et glas chokoladecreme med et bredt udvalg af krymmel knuget i hånden og pludselig sagde “jeg er altså sikker på, at Alexander kan spise krymmel nu, der hvor han er, så sikke han må hygge sig”. Jeg er enig. Sikke han må hygge sig.

Du vil sikkert også kunne lide