20

Morgenguld

Her sidder jeg og skal på arbejde om en times tid. En helt almindelig torsdag, som bare er endt helt og aldeles ualmindelig. Faktisk er den forrygende fantastisk!

Om ganske få timer, skal jeg hilse på nogle fantastiske kvinder. Nogle kvinder, som med kærlighed og omsorg, har favnet mig, uden nødvendigvis at have mødt mig. Nogensinde. Ud over mine ord her på bloggen. Kvinder, som uden tøven, har støttet og sendt kærlighed, omsorg og tanker i min retning, når det sidste år har været svært. De er ikke de eneste, mange har gjort det og jeg er dybt taknemmelig, men de er foreløbig dem, som har meldt deres ankomst. Foreløbig, for her er immervæk to rugbrød og en bager om hjørnet. Min dør står åben.

Irene kommer på visit, sammen med Ella, men det er ikke det hele. Endnu en overraskelse ventede i mit natskjorteærme denne morgen. Regitze, verdens sødeste vampyrpingvin, er frisk og hopper på morgentoget. Jeg henter ved stationen, gør jeg. Jeg glæder mig helt vildt!

For pokker da! Jeg kan se gråvejret udenfor, men herinde skinner solen!

Du vil sikkert også kunne lide