11

God energi

Jeg er forspist, så maven gør knuder. Jeg er også fyldt med ord, grin og sjov. Jeg har strikket den orange hue færdig. Ikke at jeg aner, hvem der vil gå med den, men færdig er den og den har en fantastisk pasform. Nu mangler der bare arbejdet med at hæfte ender og en hurtig vask og tørring, så er den klar til brug.

Jeg har nydt det gode selskab, jeg har været i. Jeg har leget detektiv, for der er 25 års jubilæum for 3v dimitteret fra Nørresundby Gymnasum sommeren 1982. Jeg har fundet billeder af tidligere klassekammerater, som har fået mig til at indse, at jeg ikke er helt og aldeles sprød længere.

Jeg har lovet et barn noget, som jeg ikke holdt. Jeg hader det, men husker det, så der kan kompenseres næste gang vi er sammen. Jeg har nydt en eftermiddag og aften, hvor jeg var gæst i et gæstfrit hjem. Jeg er proppet med god energi. Det er skønt.

Du vil sikkert også kunne lide