11

Hvid eksplosion

Sneen vælter ned fra himlen. Det er hvidt udenfor, så vinteren er kommet til Danmark, hvor den vist kun er på kort visit, men den er her. Morgenen er kold og udenfor er der gråt lige nu, hvor snefnug danser fandango udenfor min rude.

Snevejret

I går lå jeg underdrejet. Denne morgen er jeg stået op og håber, at dagen bringer fysisk samarbejde med sig, for det gik ikke alt for gelinde søndag, som blev tilbragt på langs med skiftevis en lur og panodiler, som skulle eliminere den hovedpine, som plagede mig.

Resterne af hovedpinen sidder endnu og lurer bagest i kraniet. De venter på at eksplodere i kaskader af hvidt, men jeg er fast besluttet på, at de skal forsvinde og hvor der er vilje, er der vej. Jeg kaster mig ud i snevejret om et øjeblik. Jeg tror det går godt.

Du vil sikkert også kunne lide