6

Valmueinspireret

Mens jeg ventede på Kenneth, som var i gang med en intens oprydningsseance inde i stuen, kriblede det pludselig i fingrene for at omsætte valmuen fra tidligere til et strikmønster, som siden måske kunne udmønte sig i et par vanter.

Valmueinspireret

Færdig valmueJeg gik i gang med krum hals og nåede da også at få færdiggjort hele valmuemønstret, mens manchetter og afslutning på vanterne kom til at vente, for pludselig var han klar og så var det afsted ind til centrum, for at bytte de sidste julegaver. Ja, du hørte rigtigt, de sidste julegaver.

Vi rider ikke samme dag, som vi sadler, så der var lige et par stykker, som skulle byttes. Pengene kunne vi ikke få retur, så det tog sin tid, at beslutte hvad de skulle omsættes til.

Vi endte med et par dejlige, ildfaste, råhvide fade fra Le Creuset. Dem skal vi nok blive glade for, men vi manglede dem ærlig talt ikke. Til gengæld mangler jeg vel i grunden heller ikke et par valmuevanter…

Fantastisk redskab lige her, når man skal mønstre ;-)

Du vil sikkert også kunne lide