23

Kæmpeplanken

Ude på min gårdsplads ligger nu den største planke jeg i mit liv har set. Der ligger den godt. Den er ikke sådan at flytte.

Egeplanken

En egetræsplanke på 4,5 meter…

Den er 4 tommer tyk og fagkundskaben sagde, at den vejede omkring 400 kilo. Jeg tror dem gerne og vil mene, at den endda snildt kan veje mere. De havde nær knækket ryggen, da den blev leveret og jeg ser absolut ingen muligheder for at flytte den nu. Den ligger, som vi har redt.

Den skal ende som langbænk i køkkenet. Smuk er den. Imponerende tillige med. Den skal sikkert sagtens kunne give rumpeplads til mere end tre, når den engang står færdig. Indtil da kan jeg beundre den sammen med alle de forbipasserende, som stopper op og kigger med forundring på – formentlig – den største planke de også nogensinde har set.

Du vil sikkert også kunne lide