46

Geoinformation

Så snuppede jeg endnu et kig på bloggens geografi, selvom natten endnu ikke er ankommet. Der er ikke blevet mindre at kigge på.

Jeg fandt et sted, hvor man med yderligere detaljer kan se, hvor de besøgende kommer fra (Ja, ja, det handler dybest set om, at jeg ikke gider rydde op efter aftenens curry-orgie, indrømmer jeg).

Geosnapshot

Der er utallige lande repræsenteret: Danmark, Norge, USA, Sverige, Tyskland, Canada, England, Spanien, De Forenede Arabiske Emirater, Schweitz, Grønland, Brasilien, Finland, Japan, Holland, Irland, Australien, Malaysia, Rusland, Frankrig, Rumænien, New Zealand, Afghanistan, Island og Italien.

Jeg formoder, at der sidder danskere alle de nævnte steder, for ellers kan der vist ikke være meget fest ved siden her, men det er fantastisk at vide, at der er mennesker over hele kloden, som ind imellem svinger her ind forbi.

Ydermere har Ole (it-kyndig hjemmevejleder) installeret et statistiksystem ude i maskinhuset, som holder øje med både dette og hint. Det tæller blandt andet kommentarer, så nu ved jeg, hvem den flittigste kommentator herinde er. Og den næstflittigste. Og den næste…

Det burde minde mig om, at jeg skal være bedre til at kommentere rundt omkring, for det sker alt for ofte, at jeg bare nyder at læse, men glemmer at fortælle skribenten netop det. Jeg bliver selv så utroligt glad for kommentarer, så mon ikke andre har det på samme måde. Jeg tror det og jeg strammer op!

Du vil sikkert også kunne lide