4

Morgensne

Morgenen bragte snefald med sig. Der er hvidt udenfor. Sneen daler spredt fra himlen og der er smukt derude.

Snevejr fra morgenstunden

Vi drikker kaffe i køkkenet. Varmen er rar efter en tur udenfor, så den indtages med nydelse og stearinlysene tændes. Jeg har fri i dag.

Måske ender vi med at gøre et eller andet, men sandsynligheden for at vi ikke gør er stor, for vi er ugidelige og Annemette skal hjem i eftermiddag. Vi ender sikkert med en formiddag, som ikke indeholder meget andet end snak og slap væren efter jeg fik fortalt, at Gavlhuset er lukket. Det fik næsten tårerne frem hos søsteren, som ellers ikke er shoppeglad, men det var dog omtrent en institution i Aalborg, den eksotiske butik i centrum.

Krydsordsbladene flagrer omkring ørerne på hende, mens hun højlydt brokker sig over dette eller hint. Jeg kender ingen som hende, der kan brokke sig, så man kun kan grine. Det bliver aldrig alvor.

Om lidt vil jeg spørge hende, om vi skal lave noget eller være slappe. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg håber svaret er.

Du vil sikkert også kunne lide