33

Ressourceforbrug

Fem minutter i lukketid er der ikke mange valgmuligheder i Gug. Jeg kan nå ét sted, Rema, som selvfølgelig også kan bruges i en snæver vending, men ellers ikke er min foretrukne pusher.

Fem minutter i lukketid

Hjørner forceres med beslutsom mine, for jeg skal bare nå hen om frysedisken, hvor jeg forhåbentlig kan finde en hurtig aftensmad. Vi orker ikke selv. Vi er brugt op for i dag og jeg er heldig. Jeg hjemfører en aspargessuppe fra Mou. Jeg kender den ikke, men den kan vel gå an.

Tulipaner fra BentheHjemme igen står tulipaner på bordet. De kom tidligere i dag, da vi var afsted, for at bruge alle de gode kræfter vi havde. De stod ude foran døren, da vi kom hjem og blev straks sat i vase. Svigermor har sendt dem, tror vi. Sikke en omtanke.

Vi er trætte på grænsen til udmattede. Vi summer og orker ikke meget andet. Dagens kræfter har været lagt i muligheden for at gøre en forskel og det har været umådelig vigtigt for os, at formidle på en ordentlig og grundlæggende sober måde og vi har afleveret vores hjerteblod.

Vi har været inde for at formidle vores oplevelse af samarbejdet med kommunen omkring Alexander. Det er gjort på et møde med rådmanden på området og lederen af det specialcenter, som vores familie har været tilknyttet.

Vi er blevet hørt.

Det har krævet så mange ressourcer af os, at få det her i stand og efterfølgende få det gjort på en måde, som først og fremmest kommer fremtidige brugere af systemet til gode, at vi sidder tilbage og er fuldstændigt drænede for energi.

Om et stykke tid vil vi sikkert føle ro, fordi det lykkedes og lykkedes på en måde, som på alle måder blev værdig. Lige nu er vi bare udmattede.

PS – det var os, som stjal Ellas hjerne i går aftes og først afleverede den tilbage her sidst på eftermiddagen. Tak for lån Ella, du gjorde en forskel.

Du vil sikkert også kunne lide