10

Solnedgang og strikkepindeopvarmning

Solen går ned bag genboens tag, mens jeg sidder indenfor og hygger ved spisebordet. Oline er kommet hjem fra skole, der er blevet snakket godt og grundigt igennem og nu er stilheden så langsomt ved at sænke sig, mens hun pakker længere oppe i huset.

Solen går ned bag genboens tag

Hun skal ud til en veninde. De skal sove sammen, som de gør med mellemrum. Der skal pakkes inden og jeg må gang på gang undre mig over, hvor meget sådan et par 12 års piger finder nødvendigt for en enkelt overnatning. Jeg slæber ikke for hende. Så er det sagt.

Oppe på bordet ligger en større lammesteg og venter. Pludselig er den blevet alt for stor og mine planer om at bage fastelavnsboller med hjemmelavet vanillecreme er skrinlagte. Der er ikke tilstrækkeligt med aftagere på matriklen, så det får vente til en anden dag, men det gør ingenting, for egentlig er jeg meget modtagelig for en aften, hvor ingen forlanger det mindste af mig.

Jeg kunne forestille mig, at der skulle lidt strik på pindene igen…

Lizard Ridge

Foto: Knitty.com

Dette tæppe kunne jeg jo sagtens fristes af, men ambitionerne rækker slet ikke så langt. Jeg vil fint kunne leve med, at inspirationen forvaltes i retning af et halstørklæde og der ligger allerede Noro på hylderne. Det er vel mønstret, farvernes forløb, som jeg fascineres mest af og jeg har allerede set, at det sagtens kan lade sig gøre, ovre ved Anne.

Jeg tror det må blive aftenens projekt. Jeg er lige tilpas ved noget af den størrelse og måske Kenneth kunne blive glad for noget til at varme halsen. Koldt nok er der i hvert fald.

Du vil sikkert også kunne lide