11

Inspiration

Jeg henter idéer alle steder. Det er ikke sikkert, at det øjet ser, ender som det hjernen tænker, men alle synsindtryk lagres og ind imellem er der ikke noget bedre, end en time eller to i sofaen med magasiner en masse.

Når jeg er flittig, har jeg en opslagstavle, som må ligge skind til alle de små stumper af både det ene og det andet, som jeg pludselig finder interessant nok til at gemme, men i perioder af mit liv – jeg er i en nu – forefindes ingen opslagstavle.

Jeg plejede at have en, som var 1,5 meter x 1 meter, så at gå direkte til ingen kan forårsage ophobning af magasiner, som ellers støvsuges for det interessante og siden gives videre. Lige nu nyder Ella godt af, at jeg stadig ikke har støvsuget dem, for hun låner og de er hele og ikke fyldt med underlige huller, som er saksens og mit fælles værk.

Magasinerne koster en formue. Jeg elsker dem, men har fundet en genvej.

Udklip

vPulp lader mig bladre gennem nogle af Sveriges skønneste magasiner. Når jeg støder på noget, som kunne være interessant, kan jeg gemme det på harddisken og siden hente lige den farvekombination eller oplevelse frem, som er befordrende for hvad jeg nu måtte sidde at arbejde med og så er det tilmed gratis.

Den gode nyhed er set hos Anna.

Du vil sikkert også kunne lide