6

Først til mølle

En intens oprydning har afsløret en større mængde garn = bomuldsflamé, som bortgives har fundet ny ejermand ganske og aldeles gratis efter princippet først til mølle, mod betaling af forsendelsesomkostningerne.

Restegarn

Der er 700 gram af farven til venstre og 800 g af farven til højre. Jeg kan ikke strikke af bomuldsgarn, så skidtet har ligget og ventet på de bedre tider, som aldrig kom.

Skulle du være interesseret, kan du sende mig en email på liselotte(a)slagtenhelligko(.)dk og bor du i nærheden er du naturligvis velkommen til at komme forbi og hente det i egen høje/lave person. Garnet er afsat.

Mens oprydningen fortsætter, står hyainterne og dufter noget så dejligt på køkkenbordet, hvor de nærmest er gået helt amok i forårsfornemmelser.

Forårsduft i køkkenet

Det er i orden med mig. Jeg har udsigt til weekend, godt selskab i morgen aften og derefter en enkelt arbejdsdag mandag. Herefter er det vinterferie. En uge med plads til sjov og ballade. Det er vist lige til at holde ud, det pokkers liv.

Du vil sikkert også kunne lide