18

Det lykkedes sørme!

Jeg har opdateret i maskinhuset. Jeg er et rodehovede og har allerede mere end én gang fået læst og påskrevet, men det skulle nu ikke afholde mig fra at forsøge. Det måtte bære eller briste og det var – det indrømmer jeg blankt – med bævende hjerte, jeg overskrev de gamle filer.

Det lykkedes!

Jeg fik opdateret skidtet!

Jeg har nu opdateret til seneste version af WordPress og har endda fået installeret yderligere små og fikse plugins. Jeg er yderst tilfreds med resultatet, men skal nok lige vænne mig til det nye udseende inde på maskinstationen bagved hele siden.

Jeg er klar til at påbegynde valmuerne. Ørevarmerdelen i råhvid, numseblød alpaca er på plads og også de første kedelige rækker ligeud. Nu starter mønstret og jeg skal til at koncentrere mig, men det er vel heller ikke helt umuligt efter at have grinet mig igennem to gange Normalerweize. Nu er der jo så Johnny på DR2, er der…

Du vil sikkert også kunne lide