21

Jeg vandt!

Jeg er ikke god til auktioner, så mit postulat snerper i retning af en løgn. Det var i virkeligheden ikke mig, der vandt. Det var Kenneth.

Ude i bryggerset er Alexanders badekar blevet fjernet. Det har efterladt et stort hul langs den ene væg, men jeg ønskede mig brændende et langbord, som kunne rumme min rumsteren derude, når jeg lægger vasketøj sammen. Det måtte også gerne have plads til kurvene med strygetøj og alt det andet jeg synes er relevant at samle på ét sted.

Jeg fandt det i forgårs. På auktion. Med indbygget hylde til alle mine kurve, strygetøjet og så rigelig plads til at lægge tøj sammen. Størrelsen er perfekt: 2 meter og tyve i længden og 70 centimeter i bredden. Jeg elsker det allerede.

Tøjbord

Det har fået tæsk, så det trænger til en kærlig hånd, men jeg elsker det brugte. Ting, som bærer tidens tand, dem kan jeg lide.

Det skal slibes en smule. Kan bordpladen reddes, får det olie, men kan den ikke, får det en topplade. Pladen skal være lyseblå, hvis…

Selvfølgelig skal den det. Med en snert af turkis. Selvfølgelig.

Du vil sikkert også kunne lide