17

Pseudofri

Morgenkaffen

Morgenkaffen er forlængst indtaget. Jeg var tidligt oppe. Ikke frivilligt, men heller ikke nødtvungent. Jeg vågnede bare. På min fridag!

Jeg har arbejde liggende, så jeg er i gang. Jeg smider om mig med farver og former. Jeg hygger mig faktisk. Denne dag på ugen er et skønt afbræk i hverdagslivet, for den byder på andre arbejdsopgaver end dem jeg normalt beskæftiger mig med. Jeg vil ikke undvære det ene for det andet. Jeg kan lide blandingen.

Store bundter HundertwasserVed siden af mig ligger fristelser. To gange 150 gram Hundertwasser i smukke farver. Det forvandles sikkert snart til sokker, men ingen ved noget endnu, for jeg er ikke sikker. Jeg ved bare, at den øverste har resulteret i mine yndlingssokker og den nederste har de skønneste, kradse farver, som sagtens kunne ende som endnu flere sokker.

Kommer foråret om et øjeblik, bliver garnet glemt. Jeg strikker ikke i hele foråret og sommeren, for der er andre ting, som er meget mere spændende at beskæftige sig med. Så får det lov til at ligge til næste efterår, hvor endnu en strikkesæson starter. Jeg har ikke travlt.

Oline er ikke enig. Hun synes jeg har travlt. Kludetæppet skulle gerne snart være færdigt, men med den nye hæklenål går det også gevaldigt stærkt og er sjovt.

Det sidste kunne være motivationsfaktoren, når jeg om et øjeblik kaster mig over et mindre interessant arbejde. Når det er overstået, kan jeg holde fri resten af dagen. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide