14

God weekend

Der er lang vej til sommer endnu. Ikke engang foråret er rigtigt kommet, men alligevel er der en sær stemning af noget om hjørnet. Solsorte synger udenfor, morgenlyset kommer tidligere og tidligere og jeg kan mærke, at det snart sker.

Om et øjeblik bliver det lunere, lysere og lokker med udetimer. Jeg glæder mig sådan en stille fredag morgen, hvor jeg snød mig til et farvelkys fra yngste, inden hun stak ud af døren.

Sommerukrudt

Forude venter nogle timer i godt selskab. Jeg ved, at jeg skal grine en del. Jeg ved også, at det bliver hårdt arbejde og en lang, koncentreret række af speaks, men jeg glæder mig.

Når arbejdsdagen er ovre, tager jeg hul på weekenden på bedst tænkelige måde. Jeg skal være i selskab med et par gæve kvinder og jeg ved, at ordene bliver mange. Jeg ved, at vi skal snakke, drikke kaffe, arbejde med hænderne, snakke lidt mere og så pludselig standse op midtvejs, for lige at fortælle hinanden, at vi har det dejligt. Det har vi nemlig i hinandens selskab. Det er skønt.

Weekenden venter forude, men først nogle timer i sjovt selskab. Livet er slet ikke så ringe endda. God weekend derude.

Du vil sikkert også kunne lide