8

Ulriksdal

Hvis man trænger til et skud forårshumør centreret om havelivet og alt det, som følger med den slags aktiviteter, kan man ikke undgå at blive i fantastisk humør af at besøge Slottsträdgården Ulriksdal.

Deres billeder og små fortællinger om aktiviteterne på stedet er ganske enkelt ligesom at hælde benzin på det halvslatne forårsbål, som brænder indeni.

Forårsstedmoder

Foto: Slottsträdgården Ulriksdal

Deres side bugner af livsglæde, forår og inspirerer i hvert fald mig, så trangen til havearbejde bliver mere end påtrængende. Jeg kan slet ikke vente med at skulle forsyne mig med nye krukkeplanter, frø og knolde og stauder, træer og buske – og så kunne en enkelt gris eller to da være noget så hyggelige at have gående nede i haven, nu hvor høns ikke længere er så nemme at tumle.

Tag også et kig på deres weblog.

Du vil sikkert også kunne lide