17

Flere til samlingen

Min forkærlighed for kurveflet er nærmest sagnomspunden. Der er ikke mange i min omgangskreds, som ikke ved, at jeg elsker alt kurveflet og tilmed drømmer om weekendindføring i samme. Kenneth er naturligvis ingen undtagelse.

Kurvegalskab

Han er den nærmeste til at falde i, falde over og falde med alle kurvene. Han er også den, som bander dem langt væk, når han skal finde plads til dem. Han synes i det hele taget, at jeg har rigeligt af skidtet.

Mens jeg tog en lang formiddagslur, som vist nærmest endte med at tage en del af eftermiddagen som gidsel også, var han ude at handle. Han var blandt andet i Netto. De havde kurve på bud…

Et par stykker til samlingen

Nu står der to nye til samlingen. I stedet for at servere varm te, smøre en mad eller bare ynke mig en smule, har han købt to nye kurve til mig.

– Ja, de havde også en samling hæklenåle, som jeg ville have tjekket kvaliteten på, men dem kunne jeg ikke finde og det bomuldsgarn de havde deroppe, turde jeg ikke købe, for det så ikke rigtigt ud, men måske du selv kan senere på ugen…

Jamen jeg klager altså ikke. Ikke det mindste. Jeg sover vist mest lige nu.

Du vil sikkert også kunne lide