8

Blå time, kaffe og en håndmad

Der er blå time i villakvarteret. Stilheden har sænket sig og der høres ikke en lyd ud over solsortens utrættelige kalden.

Blå time i vallakvarteret

Hos naboerne er kaffen sat over. Her mangler jeg stadig at smøre mig en håndmad. Det er nemlig aftensmaden i dag. Resten af familien har været ude at spise sen frokost, så de er ikke sultne og beskeden var, at jeg selv kan sørge for den slags i dag. Godt jeg ikke er lam i armene.

Halsduttelut

Inspireret af den sidste nedbringelse af lageret, er jeg gået i gang med endnu en klud til halsen. Du ser mig stort set aldrig uden, så den slags kan man slet ikke få for mange af, efter min mening. Sommer, siger du? Nå ja, men så spiser de ikke brød, mens de venter på koldere tider og jeg fornøjes imens, men det var vist den mad jeg kom fra.

Du vil sikkert også kunne lide