25

Nye pladser

Ind imellem gør jeg de skøreste ting. Jeg får forelsket mig hovedløst i et eller andet, som jeg slet ikke har brug for til andet end almindelig glæde for øjnene. Det skete tidligere i dag, hvor jeg var så heldig at være på arbejde lige ved siden af en genbrugsbutik nede i Vejgård. I vinduet stod to stole.

Jeg har ikke brug for to stole. Faktisk har jeg rigeligt med stole, men sådan duer det ikke at tænke, hvis man er mig. Så tænker man ikke. Så forelsker man sig med hjertet og alt snusfornuft forsvinder. Det skete i det øjeblik jeg fik øje på dem…

Stolestriber

Mens jeg stod og glanede ind af vinduet, kom en af forretningens ansatte ud til mig. Han kunne se, at jeg var forelsket. “Hva’… skal du ha’ dem?”, spurgte han. Jeg hørte mig selv svare ja. Uden tøven, men med overraskende fasthed i stemmen sagde jeg, at jeg ville komme forbi 11.15 for at hente dem.

Stolesjov

Siden måtte jeg skynde mig at ringe til fødselsdagsbarnet, som kom kørende med bussen, for at fragte dem hjem. Solen skinner, ude på terrassen venter stolene på en omgang sæbevand og indenfor venter et større puslespil, for hvor er det lige jeg skal få plads til dem henne.

Godt jeg har en rummelig husholdning. På alle leder og kanter.

Du vil sikkert også kunne lide