8

Tricket

Jeg fatter ikke hvorfor det tog så lang tid, at komme på løsningen, men jeg har længe været irriteret over glittede overflader på fotos og selv forsøg med mat fotopapir fik bare ikke det udtryk, som jeg efterlyste.

Vi har en fotovæg. Ikke noget fancy, men en hurtigt skiftende udstilling, som gør det ud for anegalleriet herhjemme. Både den og nu de fotos af Alexander, som jeg gerne vil have hængende, skulle gerne have et helt bestemt – klart, kraftigt og en anelse stofligt udtryk og endelig faldt den tier, som ellers burde have været til at høre længe…

Fotos med farver

Jeg printer på fint akvarelpapir. Det suger og gengiver farverne smukt og fordi der er struktur i overfladen, får jeg præcis det udtryk, som jeg eftersøgte.

Billederne skifter så ofte, så farveægthed aldrig bliver et problem. Jeg har fundet løsningen. Printeren er kommet på overarbejde.

Du vil sikkert også kunne lide