3

Lørdagsudsigten er god

Solen skinner allerede udenfor. Jeg har sovet længe. Jeg knuger kruset med kaffe, mens jeg sidder med udsigt til Olines fuglebad. I dag skal den helt rigtige plads vist findes. Oline skal selv bestemme.

Udelivet venter. Det er helt sikkert. Jeg må ud i dag. Solen, varmen, vitaminerne. Alle noget jeg trænger til, så selvfølgelig skal mirabellens blomster nydes igen i dag.

Mirabelle i sollys

Forude venter beskæring af trætoppe (Kenneth), rengøring af terrasse (Kenneth), hegnredning (Kenneth og Ole ved lejlighed), fræsning af køkkenhaven (Kenneth) og så alt det hyggelige, som den sidste klargøring af bedene, såning af både nytte og pynt, ompotning, solnydning og afslapning, men allerførst venter forude et besøg på planteskolen, for at købe frø til sommerens grøntsager og blomsterflor.

Jeg har sværget for mig selv, at jeg vil vente lidt endnu med sommerblomsterne til krukkerne. Det er voldsomt svært, for jeg er glad for farverne og de ville pynte gevaldigt derude, men det er en tand for tidligt prøver jeg at overbevise mig selv om. I dag skal kun investeres i ærteblomster, tobaksplanter, mamelukærme, ranunkler og alt det andet jeg ikke kan stå for.

Pottemuld skal jeg have og så skal der såes. Jeg mangler mit væksthus, men i stedet må frøene forspire indenfor. Jeg finder et sted, for plads er der nok af på matriklen.

Posten nåede lige forbi. Nu ved jeg hvad eftermiddagens bedste øjeblik skal være…

Lime Curd fra Gitte

Gitte har sendt mig et glas Lime Curd. Sammen med de fine små chokolader, skal det udgøre eftermiddagens bedste smagsoplevelse. Et krus kaffe, solskin i hjørnet på terrassen og ristet brød med Lime Curd, så bliver livet ikke meget bedre.

Tusinde tak, Gitte :-)

Du vil sikkert også kunne lide