8

Kom an!

En hyggesnak på msn med Anita fik sparket mig i gang. Jeg tog fat fra en ende og fik sået masser af frø, som forhåbentligt ender med at glæde øjet, ligesom deres forgængere gjorde sidste år.

Potterne blev fundet frem, muldjorden slæbt op til terrassen og så var det ellers bare i gang med at så ærteblomster, tobaksplanter, purpur solhat, squash og chili. Bagefter er skidtet slæbt indenfor, hvor det nu residerer i Ellas smarte minidrivhus, som jeg låner på efterbevilling. Jeg tror hun regner med en andel i høsten ;-)

Så er det gjort!

Efter endt såning, fik mine clematis en omgang med havesaksen. Jeg skal jo nødig opleve, at både Mokken og søster lystig skal til at gøre sig lystige på min bekostning.

Den Hvide DueSolen skinner, blæsten er strid, men med en uldsok og varm kaffe i kruset kan en times tid på havestolen vel udstås. Jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve og går det ikke, er der lunt og godt inde i sofahjørnet, hvor lånte film stadig venter på, at jeg finder tid og behag i at få dem set.

Ella har foræret mig en Benny Andersen, som jeg også gerne vil have taget hul på. Måske jeg skulle starte i dag. Der er basis for det rene og skinbarligt lystbetonede, så hvorfor ikke.

Sikke en eftermiddag det kan ende med at blive…

Du vil sikkert også kunne lide