6

Tag mig sammen!

Nu skal det være. Jeg har, assisteret af et glas iskoldt cola, fundet bøgerne frem, for at hente lidt inspiration. Tiden er til indesysler med udsigt til solen udenfor, så hvorfor ikke?

Inspirationsstakken

Jeg tror symaskinen skal støves af. Egentlig har jeg fået plads ved Kenneths arbejdsbord, men for øjeblikket er den svær at få øje på og desuden er det udsigt til haven og solen heroppe ved køkkenbordet, så jeg tror det skal indtages.

Jeg er så klarStofrester er der nok af. Patchwork er igen hot og jeg elsker det. Måske jeg skulle give mig i kast med et forsigtigt projekt.

Jeg kunne jo starte blidt og faktisk mangler Oline et smart net til gymnastiktøjet. Hvem ved om eftermiddagen kunne give plads for sådan et?

Det kunne ligne mig at finde mange idéer og så ende op med alligevel ikke at gide, men intentionerne er gode nok og tiden rigelig, hvis ellers huset holder. Vindstød gør mig ind imellem i tvivl, men knager det, holder det.

Du vil sikkert også kunne lide