16

På vej…

Om en times tid sætter jeg kursen mod Vejgård. Jeg skal ned gennem min barndom og ungdoms kvarter, for at hente Ella, som bor lige midt i det.

Skulle jeg bo et andet sted i Aalborg, end her hvor jeg allerede nu residerer, kunne det være Vejgård, for jeg har en særlig tilknytning til bydelen og jeg synes der er skønt derude. I tre af de fire verdenshjørner ude hos Ella, har jeg boet indenfor ganske få hundrede meter og det er i grunden lidt morsomt at tænke på.

I kvarteret er mange smukke villaer, hyggelige småveje og en god bykerne med gode indkøbsmuligheder.

Nu bor jeg altså i Gug, omtrent uden tætte naboer og valmuehavet er på vej…

Valmuehav på vej

Der er fart på. Hver eneste dag er der sket lidt, for kæmpevalmuerne har travlt. De er her på kort visit og skal nå så meget på næsten ingen tid.

Sådan er det også med Ella og jeg. Vi skal nå så meget på kort tid, men vi når det og ellers er der tid resten af livet, men følelsen af stadig ikke at være færdig med at lytte til livshistorie og selv have meget endnu at fortælle er enestående og dejlig, for den rummer løfter om grin og sjov og samtidig fortæller den mig, at jeg har mødt et menneske, som jeg har lyst til at dele med.

Ella er et helt enestående menneske, som var der midt i det værste stormvejr vores familie nogensinde har stået i. Det føltes helt rigtigt. Vi havde kun kendt hinanden i ganske kort tid, da Alexander blev syg og døde, men Ella var der og hun stod last og brast med os i en tid, som var turbulent og følelsesladet. Hun rummede det hele. Hun tillod alt. Hun var til stede og hun holdt om og holdt af.

I dag skal jeg tilbringe hele dagen med Ella. Jeg skal også være sammen med Anne, som er et helt fantastisk menneske, som er rummelig, morsom, talentfuld og fuld af sjov og ballade. Jeg er et heldigt menneske, som har nok at glædes over.

Der bliver stille herinde i dag, men mens jeg er på tur til landet hvor man griner, er alvorlig og til stede, kan I få et kig ind i fremtiden…

De er så smukke

Til maj er de her…

Og nu vil jeg pakke en lille kurv med fornødenhederne. Husk, Ella og jeg skal omtrent til verdens ende ;-)

Ha’ en vidunderlig dag – det vil vi!

Du vil sikkert også kunne lide