13

Intensiv ingenting

Det er ikke meget jeg får lavet for øjeblikket. Der er gået intensiv hygge i den sidste uge, men er det ikke også det ferier er til for? Jeg tror det.

I går satte jeg alle geranier i vandbad, så de havde depoterne i orden inden placeringen i vindueskarmene, som er sydvestvendte og solrige om eftermiddagen. Mens de stod der, i solen foran terrassedøren, sprang blomster ud, så de nu står og er sart yndige i de karme, som egentlig trænger så grusomt til en støvklud.

Skeleton Geranium

Skeleton Geranium

Måske burde jeg om et øjeblik tage mig sammen og svinge klud og støvsuger og måske ender jeg også med at gøre det, men det har jeg endnu ikke besluttet, for der er også en dag i morgen og jeg skulle nødig nå at kede mig.

I dag var der egentlig planer for hele dagen, men de er tidligere på ugen blevet aflyst, så pludselig er der en hel, lang fredag, som ligger åben for stort set hvad som helst. Det kan man da kun elske.

Rober’s Lemon Rose

Rober’s Lemon Rose

En tur ned på planteskolen er fristende, for i går stødte vi ind i kobjælder, som var så yndige, at jeg straks syntes, at jeg måtte eje. Egentlig er kobjælden vildtvoksende og måske kunne jeg være heldig at falde over nogle et sted i Danmark, men planteskolen kunne måske også have dem og så var det både nemt og bekvemt.

Kobjælde

Kobjælde

De ville være yndige nede i skoven. Vi har fældet småtræer og buske dernede, for at åbne lidt op for sol, lys og kig ind i mørket. Det betyder, at der er mulighed for lidt mere beplantning dernede og jeg er sikker på, at kobjælder ville klæde anemonerne, jeg håber på at få dernede.

I hvert fald ligger der en lang, dejlig fredag foran mig og herefter er det weekend.

Søndag kommer Ella med familien, for vores mænd skal hamre og banke og imens skal vi sidde, sarte og yndige, inde i sofaen og snakke, hækle og drikke varm, men god te, mens vi lytter til pigernes småsnak inde fra værelser, hvor de garanteret er i gang med at snakke kærester, bumser og andre presserende livsudfordringer.

Oline har fået en storesøster, synes hun. Jeg elsker det, for AC er den dejligste pige man kan tænke sig, så rollemodellen er mere end i orden og jeg er helt tryg ved deres snakke.

Udsigten er god…

Du vil sikkert også kunne lide