10

Søndagsarbejde

Morgenes regnvejr har vækket mig før tid, men det gør ingenting, når der er ventende opgaver. Morgendagen byder på hverdag og derfor er der forberedelser til mandagens opgave denne morgen.

Forberedelser

Det er en streg i regningen, at ferien i virkeligheden ikke får lov til at være ferie, for forberedelse er nødvendig. Stoffet er kompliceret og sprogene finsk, islandsk, svensk, norsk og forhåbentlig en smule dansk.

Derfor sidder jeg søndag morgen, den sidste feriedag, og forbereder morgendagen, som egentlig slet ikke er hvad jeg har lyst til at forholde mig til. I dag er det stadig ferie, regnen falder stille og udsigten til arbejdende mænd i bunden af haven er foreløbig på stand-by, for der er vådt derude.

Den lokale vejrudsigt siger en blandet landhandel, men tørt i eftermiddag, så jeg håber de er friske i Vejgård og er de ikke, tvinger jeg dem alligevel herud, for der er bagt chokoladekage, aftenens menu er på plads og så har jeg forøvrigt glædet mig sådan til at se dem. Jeg vil synes, at deres besøg er en skøn afslutning på en ferie, som er forbi om et øjeblik. Pokkers også…

Du vil sikkert også kunne lide