6

Øv, det er gråt

Jeg troede, at jeg havde bestilt vejr i dag, som lignede det i går. Jeg må have glemt det, for der er skyer på himlen og de er ikke alle hvide. Vinde blæser koldt og der skal findes varmt tøj frem, for at kunne nyde udelivet.

Måske er det i dag, som skal tilbringes indenfor i ro og mag. Det vil ikke gøre det mindste, for der er hjørner på matriklen, som er mere runde end kantede, så en støvsuger og klud ville gøre underværker.

I sommerperioden bliver vejret altid bestemmende for rengøringsniveauet indenfor. Vi lever udenfor og det er som det skal være, for der skal være plads til lemfældig omgang med rengøringsmidlerne så længe det ikke udgør sundhedsfare. Hellere ud i vejret.

Travlhed

Udenfor er vejret ikke rigtigt bestemmende for aktivitetsniveauet. Der er forpligtelser og ansvar, som må udleves. Jeg siger tak og glæder mig til høsten lidt senere på sommeren, mens jeg længselsfuldt spejder efter solen.

Du vil sikkert også kunne lide