3

Hyggeeftermiddag

Der gik mildest talt kage i eftermiddagen, for Anders og familien var friske og kom over til en kop kaffe, sol på terrassen og ellers bare afslappet søndagshygge. De medbragte skøn kage og chokoladetrøfler og jeg havde lige taget rabarberkagen ud af ovnen, så vi manglede ingenting.

Det var rigtigt dejligt at få gæster. Der blev snakket og imens nåede Philip at ondulere en af mine ærteblomster, stifte tæt bekendtskab med nogle af min hortensia og blive voldslikket af Oskar. Livet er begivenhedsrigt, når man lige har lært at kravle og der findes ikke noget herligere at iagttage end et barn, som er i gang med at opdage verden.

Hundehygge

Imens gik Emma på opdagelse indenfor og der lå altså lige en pose Superpiratos og den slags skal da ikke ligge og flyde, men så havde vi altså også balladen for hendes far er kedelig.

Han synes kun, at man kan have én Superpiratos i munden ad gangen, så han insisterede på en aflevering i skraldespanden og det blev ikke særligt godt modtaget, men så gør det jo ingenting at have indøvet dronningemanérer og citronmund ovre i børnehaven.

Imens hyggede de voksne med varmt og koldt på terrassen og sådan endte det med en helt skøn søndag eftermiddag i haven.

Siden er græsset slået og nu står den vist på et seriøst forsøg på at få lavet noget aftensmad. Det skal nok lykkes. Det er langt værre med den matematik Oline og jeg har gang i. Der er jeg i tvivl.

Du vil sikkert også kunne lide