9

Drivhusdrømme

DrivhusdrømmeI dag udkom Claus Dalbys Drivhusdrømme endelig på Forlaget Klematis.

Claus Dalby har besøgt mange forskellige havemennesker, som har fortalt historien om tilblivelsen af deres private Paradis og jeg er helt sikker på, at der er masser af inspiration at hente i bogen, som er rørende billig.

336 sider for kun 298 kroner, er billigt, når man, som mig, står for at skulle bygge væksthus, så i morgen skal byen gennemtrawles for bogen.

Jeg kan slet ikke vente med at få et kig indenfor i andres havedrømme for det er tilladt at lade sig inspirere og kopiere gode idéer.

Drivhus

Claus Dalbys eget væksthus er naturligvis repræsenteret i den nye bog, men også Aalborgensiske drømme er med i udvalget.

Ege har fået lejlighed til at uddybe sin kærlighed til haven og selvfølgelig er jeg nysgerrig, for jeg kender Ege og ved, at hans kærlighed, energi og opfindsomhed, når det kommer til udnyttelse af jorden er legendarisk.

Ege har stillet mig en guidet rundtur i udsigt og der er ikke ti vilde heste, som kan forhindre mig i at benytte mig af det tilbud, men indtil juni, når haven er smukkest, nøjes jeg med papirudgaven. I morgen går jagten ind.

PS – Ege har foræret mig frø af en tobaksplante, som stammer fra Claus Dalbys have. Er vi så ikke næsten i familie allesammen? ;-) 

Du vil sikkert også kunne lide