4

Tiden render…

Jeg tog lige en formiddagsflittig rundtur, for nu er det tid for stokroserne, som er kommet på plads henholdsvist på gårdspladsen og forskellige steder i haven.

Stokroserne

Der blev samlet snegle på vejen. De elsker min have. Jeg elsker dem, men de æder alt på deres vej og det er altså ikke lovligt lige nu, så de indsamles til senere udsætning på steder, hvor en snegl eller toogtredive ingen forskel gør.

Pjosket

Pjosket, min trofaste væbner, sidder med, når der plantes, ukrudtselimineres og hygges i haven. Han lægger sig i solen, nyder livet og holder nøje øje med hver en bevægelse jeg gør. Det er så hyggeligt at have selskab i skvalderkålen.

Bjergknopurten er gået i selvsving med blå blomster og midt i det hele ringer Ella og minder mig om, at det vil være passende med et bad. NU!

Du vil sikkert også kunne lide