13

Nu må vi ind!

Ind imellem har det været så varmt, så vi er trukket i skyggen. Så kunne vi lige så godt ukrudtsbekæmpe for en stund.

Ind i skyggen

Der bliver aldrig rigtigt sirligt i min have. Den er for stor og jeg er for doven, men skvalder er æterisk smukt, når det blomstrer og så er den ged barberet.

Uha, som der er dejligt derude

Jeg samler stadig snegle og Oskar er trofast med på sidelinjen, hvor han iagttager min sisyfosopgave med at forklare krybet, at det ikke er velset at æde min petunier. De er jo ligesom temmelig ligeglade, men de ved heller ikke, hvad der venter dem.

I små øjeblikke er jeg faldet i staver. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er faldet i staver – altså sådan for alvor, for altid var der radaren i baghovedet, som var i beredskab, for Alexander var sædvanligvis et sted i nærheden. Nu sker der ikke andet, end jeg fortaber mig i en mælkebøtte eller et græsstrå. Det er en rar følelse, som er ved at bundfældes.

Hund og hygge

Vi laver både noget og ingenting, for det er vigtigt at stråle i sin egenskab af mester i kunsten at dovne, så ind imellem dovnes der igennem og det passer Pjosket umanerlig fint, sådan at tage 5 minutter på langs på den grønne.

Mens vi var flittige, var Kenneth mindst lige så flittig. Som en rigtig forsørger, kørte han på landet og hentede 81 kilo friskslagtet kalv, som siden landede i store, blodige plastikposer på mit køkkenbord.

Lige siden er der omfordelt, så man skulle tro, at det var Fogh i gang med at strække næste års kommunebudgetter, men nu er skidtet pakket sirligt ned i fryseposer, som er forsynet med mærkater og styr på livet har den mand altså. Det er godt én af os har det.

Imens har jeg været fodvenlig og går nu sommeren i møde med nylakerede storetæer. Lad os se hvor længe de varer, for jeg er ikke god ved dem. Jeg kan bedst lide bare tæer – også i bedene, når jeg luger.

Lilla alle steder

Der er nu ikke meget at luge, men mere at nyde lige nu. Alting stråler om kap og man skulle tro, at sidste heat var indledt, for der er konkurrence i gang, om at overstråle hinanden klædt i lilla. Det er mine tæer ikke. Gudskelov.

Til gengæld er de ved at være trætte, så om et øjeblik skal de placeres inde i sofaen. Inden skal jeg lige have lavet en kop kaffe og så er der ellers klar til aftennydning. Uha, som jeg er tilpas :-)

Du vil sikkert også kunne lide