13

Rumarkitekt

Vi har intentioner om at skabe små rum i haven, men ikke mere end det ikke haster. Det har taget 10 år at få fjernet de snebuske, som spærrede for udsynet til bunden af haven og kigget til skovbunden, men nu er det endelig lykkedes for Kenneth, som har været vedholdende ankermand på projektet.

Nu har vi fået en lilla paraply…

En lille paraply

Den gamle og egentlig udtjente syren har fundet nyt liv, efter den har fået jorden i fred og i år er der skyer af lilla, tunge blomsterklaser, som spreder den mest fantastiske duft i den ende af haven.

Den har selskab af måske 8-10 andre syrenbuske, som er placeret forskellige steder i haven, men denne her er helt og aldeles overvældende i år. Den har fået sin anden ungdom og det skal den ikke høre det mindste for fra mig.

Himmelduft

Den spreder himmelduft og lilla skygge. Man kan ikke ønske sig meget mere og hvor er det ærgerligt, at syrenen ikke blomstrer sommeren igennem, men så meget desto større grund til at nyde igennem lige nu.

Jeg elsker ham, min rumarkitekt. Han er slet ikke så dum…

Lilla Lucca

Blomsterne hentes løbende indenfor, hvor de får lov at sprede duften af forår og så fik Irene jo forøvrigt ret…

Jeg kunne ikke lade det nye garn ligge, så nu er der syrenfarvet halsklud, som kun mangler endehæftning og en vask. Sikke et tidspunkt at få den slags idéer på, men jeg kunne ikke lade være…

Du vil sikkert også kunne lide