6

Hvem sagde ukrudt?

Det sker ikke sjældent, at jeg priser mig lykkelig over, at der er steder her på grunden, som får lov til at vokse frit og uden indblanding, for der gemmer sig eventyr allevegne. Man skal bare have øjnene med sig, så er naturen den ypperligste kunstner, der findes.

Yndig ukrudt

Farverne i blomsten her er simpelthen helt og aldeles fantastiske…

Tænk at de kaldes ukrudt og fjernes med hård hånd langt de fleste steder. De er ikke bare yndige, de er fascinerende perfekte, men desværre ikke meget større end en mariehøne, så det er ikke fordi det falder lige for, sådan at beundre dem i stilhed. Man skal ned på knæ, når man endelig har fået øje på dem, men så bliver man heller ikke snydt.

Yndighederne

De vokser nede ved bålpladsen. Der er en guds velsignelse af dem og de får lov. Sammen med andre blandede vækster, gør de oplevelsen ved at gå på opdagelse derinde så meget større.

Jeg kender ikke navnet på dem. Det gør nok de færreste, men de fleste er stødt på dem allevegne. Sikkert uden rigtigt at se dem. Det er grunden så ærgerligt.

Du vil sikkert også kunne lide