17

Valnød

Heldigvis er der masser af hjertensfryd at finde her til hverdag, men for et øjeblik siden, blev mit hjerte nu ekstra glad.

Kenneth var kørt på posthuset. Efter ½ times tid vendte han tilbage, med bagsmækken på min bedstemorbil stående åben og et bredt smil på læberne, for han havde en gave med hjem… til mig :-)

Ude i haven står nu et valnøddetræ. Jeg har siden en ferie i Toscana, for mange år siden, ønsket mig sådan et. Med tiden bliver det til et fantastisk smukt indslag i haven, for det ender med at være 20-30 meter højt og med en bred og smuk krone, som vil danne et helt enestående smukt og levende tag lige nede ved køkkenhaven.

Allerbedst af det hele er, at de lover, at det bærer frugt allerede efter to år. Det er jo lige om et øjeblik.

Jeg har mit eget valnøddetræ. Jeg er rig.

Du vil sikkert også kunne lide