19

Det gik!

Vejen ind til centrum forløb helt uden anden ophidselse end den jeg normalt er i besiddelse af, så morgenen var der der kun godt at sige om.

Den Sorte Diamant har de endnu ikke rakt ned, havnefronten ændrer sig konstant og mit hjerte synger hele vejen tværs over Kongens Nytorv. Når jeg rammer Grønningen og får kig til Kastellet, er jeg helt solgt. I dag havde jeg en eftermiddagsaftale derinde. Havde…

Allerførst var der timerne inde på KC på Kastelsvej, som skulle nydes. Lærerstaben derinde fik mig til at føle mig meget velkommen og at blive modtaget med smil og velkommen til Liselotte, gør mig altså smadderglad.

Kastelsvej

KC ligger i smukke, gamle bygninger, som sidste år var under renovation. Nu er de næsten færdige derinde og der er blevet endnu smukkere, med udsigt over til Kristianiagade.

Jeg parkerede lige udenfor. Sådan skal det gøres. Siden indløb der afbud på eftermiddagsaftalen, som jeg ellers havde glædet mig meget til, men egentlig nok havde været en smule for usammenhængende til med natten in mente. Vi forsøger os i stedet med torsdag og så synes jeg, at jeg er heldig. Til gengæld er der andre af dagens beslutninger, som er knapt så heldige.

Hjemturen snuppede jeg langs søerne og ned ad Gammel Kongevej, ud over Allégade og Pile Allé forbi Carlsberg og den vej ud gennem Valby. Lad mig bare slå fast med det samme, at det er skønt at gense København, men det skulle måske ikke have været i dag, jeg havde valgt til den del af fornøjelserne. Mit temperament var ikke voldsomt sundt for hverken mig eller mine omgivelser, da jeg nåede til Valby.

Toftegårds Plads

Jeg rundede Toftegårds Plads for et øjeblik siden. Det tog en halv dag, at komme herud. I morgen gør jeg ikke det samme igen. Jeg er nemlig blevet klogere. Ikke noget ringe udbytte for den første dag i hovedstaden.

Nu sidder jeg så her og sidder… og det trænger jeg vist til…

Du vil sikkert også kunne lide