4

Jamen hvad ellers?

Oline er trukket ind på værelset, så der er stille i huset. Den eneste lyd jeg hører, er vaskemaskinens stabile trumlerotationer, som giver genlyd helt herud i køkkenet, hvor jeg sidder med kaffen og hygger mig med roen og alt det genkendelige.

Huset var rent og ryddeligt, maden stod omtrent på bordet, Oskar hoppede og sprang og mor lavede frisk kaffe, da vi ankom, så vi kunne ikke ønske os en bedre modtagelse.

Eksplosion

Haven er eksploderet mens jeg har været væk. Jeg vidste det godt. Jeg vidste, at det er lige nu alting folder sig ud, men jeg nåede hjem og nyde de ting, som altid varer alt for kort, så selvfølgelig har jeg allerede været en tur i haven.

Der er så smukt derude, men ingen skal være i tvivl om, at det første Kenneth gør i morgen, er at køre en tur med græsklipperen. Han er endnu ikke landet i Gug og vi venter ham først hjem ved midnatstide, så til den tid er der kun mørket at forholde sig til.

Blomsterhav

Clematis, de første Allium og lupinerne er sprunget ud, mens jeg har været væk. Om et øjeblik kommer turen til jasminen og i mellemtiden kan vi nyde, at krydderurterne har fået rigtigt fat og vokser med lynets hast.

Nede i baghaven, hvor alting vokser vildt, er der kørvel.

Vild kørvel

I morgen skal vaserne fyldes. I dag skal jeg ingenting. Jeg skal returnere og ankomme.

Du vil sikkert også kunne lide