7

Vi er tilfredse

Spørg lige én gang til om Oskar og jeg synes, at det er totalt i orden arbejdsforhold?

Der hygges igennem

Solsorten synger sammen med alle de andre småfugle, som synes haven er et skønt sted at være. Varmen har været så gennemtrængende, at vi for første gang i år, har været nødt til at trække i skyggen, men vi klager ikke det mindste.

Skrædderen arbejderVi drikker kaffe, vand og snakker ørerne af enhver, som kommer i nærheden.

Vi slapper af, arbejder lidt med mellemrum og overvejer nu, om det er ved at være på tide, at få startet grillen op. Det er det vel, men det er svært at løsrive sig fra nydelsen der ligger gemt i, at kunne være til lige nu og her. Sidde i skrædderstilling i det fri og arbejde en smule, skrive lidt mere og egentlig ikke meget andet.

Måske jeg skulle tage en haverunde. Måske valmuen allerede har smidt balkjolen. Jeg ved ikke, om jeg tør kigge, men ellers er man vel en tøsedreng og det skal da ikke hedde sig. Om et øjeblik rejser jeg mig… måske.

Du vil sikkert også kunne lide