12

Aftenens smukkeste

Aftenens absolut smukkeste blomst må være tobakken på terrassen. Den er tæt besat med lyserøde blomster, som overrasker med limegrønt centrum.

Yndighederne er svære at løsrive sig fra, men der er ikke kun én plante at vande, men mange, fordi jeg som sædvanligt har overgjort tingene og nu skal bruge vandmængder som omtrent modsvarer Haraldlunds ugeforbrug, når jeg hver aften går i gang.

Hyggeligt er det nu. Ren nydelse og så giver det sjælsro.

Tobaksrig

Jeg kan bruge timer derude på at flytte lidt rundt, potte om, nippe blomsterhoveder og i det hele taget bare være. Jeg elsker denne tid, som er så rig og varm og forøvrigt byder på mere end almindeligt store rabarberblade…

Kæmpen

De spises naturligvis ikke, men pynter. Jeg elsker dem.

De får fred, som de står langs terrassen og giver en fornemmelse af rum og hemmeligheder, hvis man løftede bladhænget. Det gør jeg ikke, for tænk om jeg blev skuffet og ikke én eneste snegl havde fundet dem værdige.

Nå, endnu flere traveture med vandkanden venter forude…

Du vil sikkert også kunne lide