14

Forberedelser

Sommersolen skinner fra morgenstunden. Endnu en varm dag stikker hovedet frem og det er slet ikke så ringe endda, når eftermiddagens arrangement (studenterjubilæum) faktisk er temmelig afhængigt af netop sol og varme.

Formiddagens forberedelser er begrænset til at finde tæpper og fylde termokander…

Sommertermokander

Klokken 12.30 skal jeg stå på kajen ude ved Egeholmfærgen. Jeg skal agere velkomstkomité sammen med Børge og håber på hans talent for at genkende, for mit er ofte forsvindende lille og det er nu rart at blive mødt med genkendelse.

Eftermiddagen skal tilbringes på en af Limfjordens mindste øer med leg, snak og forhåbentligt masser af grin. Jeg glæder mig voldsomt, for det bliver sjovt at mindes, kende på ny og ikke mindst at få lejlighed til at lege. Det er sundt, er jeg sikker på.

Aftenen er mere formelt skruet sammen, men festes, det skal der! Det skal nok blive godt, er jeg sikker på og endnu er det for tidligt at gøre meget andet end drikke kaffe og nyde livet. Er jeg ikke god til at genkende, er jeg i hvert fald god til at drikke kaffe og nyde.

Du vil sikkert også kunne lide