9

Forundres kan man altid…

Inde i byen havde de Dronning Ingrid på bud. Store og flotte var de og til kun 12 kroner stykket, men jeg kom i stedet til at købe to sommertoppe. Blomsterne er der jo alligevel ikke plads til og en sommertop eller to kan man vel altid få klemt ind på hylden…

Dronningen

Der var også sommerlæsning på tilbud, men af en eller anden grund mener boghandlerne udelukkende, at krimier kan kategoriseres som sommerlæsning.

Jeg gider ikke læse den slags, så ingen bøger til mig og i stedet for fik jeg så en kort strøgtur og siden et kig indenfor i et lummert og fascinerende venteværelse med bordeaux vægge, leopardmønstrede gulvpuffer og vinrøde plysmøbler med klunker. Jeg var ganske betaget og må nok henføre stilen til nogle af de bordeller, som ofte ses i en mellemgod western.

Store var mine forventninger, da vi endelig blev kaldt ind til konsultation, men lægen var nu helt gennemsnitslig. Det var naturligvis lidt af en skuffelse, for fantasien havde arbejdet for mig.

Resten af eftermiddagen arbejdes der hjemmefra. Jeg afventer nogle svar, men det hjælper sjovt nok ikke at opdatere mailboxen hvert 3. sekund, så mon ikke jeg skulle give mig selv en pause og smutte udenfor i luften?

Jeg tror det kunne være godt og arbejdet løber ingen steder og kan snildt udføres lidt senere, så hvad venter jeg på…

Du vil sikkert også kunne lide