11

Det er en ommer!

Dagen var lang og fyldt med spænding og bekymring, spekulationer , arbejde og ord. Tusinde ord, så jeg trængte til at komme hjem og lave ingenting. Sådan kan nogle dage være, men det hjælper at komme indenfor på egen matrikel.

At komme hjem

Maven og hjernen finder ro, når jeg for en stund får lov til at vegetere og bagefter tømme hovede og hjerte til en, som lytter. Sådan gik det heldigvis denne eftermiddag.

Aftensmaden blev indtaget under halvtaget akkompagneret af duften af pibeved. Benene oppe og hovedet ind imellem sunket helt ned i morads, men jeg genfandt heldigvis overfladen og siden blev det tid for en lille aftentur med hele familien. Gaderne traskes tynde, snakken går og roen indfinder sig på sådan en tur.

Mad og afslapning

Efter maden så vi The Hitchhiker’s Guide to The Galaxy. Uha, som den var god og dejlig og sjov og underfundig. Oline og jeg har siden adopteret den lille medvirkende krabbes glade Weeeeee, for man kan lige så godt gøre stads af galskaben.

Te, kage og chokoladekiks fulgte i kølvandet på sådan en filmaften og så var det, at jeg pludselig huskede, at jeg havde glemt at sende returposten. Hvad sammenhængen er, har jeg forlængst opgivet at udrede, men i hvert fald var det afsted ud i det Gug, som dør efter klokken 20…

Aften i Gug

Bydelen er helt og aldeles stille, men hey… så er der da heldigvis ikke kø ved postkassen og sådan er der altid noget at glædes over.

På vej ned ad Mylius Eriksens Vej huskede jeg pludselig, at der er udsigt. Det er der mange steder i Gug. Vi bor ved foden af en kæmpehøj…

Udsigten

Udsigten er fin på sådan en sommeraften og et øjeblik i stilhed giver yderligere grobund for en god nattesøvn. Jeg kan bruge den, for i morgen er der atter en dag.

Du vil sikkert også kunne lide