6

Man skulle være et skarn…

– hvis man stadig brokkede sig over vejret. Nok blæser det, men solen skinner og luften er mættet med duften af sommer.

For ikke mange minutter siden kørte jeg på Viborg Landevej. Også der er udsigten fantastisk…

Viborg Landevej

Kornet modnes stille og roligt. Skyerne kaster lange skygger. Lastbilchaufførerne kører træk og jeg siver med. Musikken er The The og jeg synger med af karsken bælg. Godt jeg er alene på turene ad landevejene i Himmerland, for kønt er det med sikkerhed ikke.

Viborg Landevej

Det var jo den ferie i Danmark jeg kom fra. Når jeg ligger derude, kortvarigt klemt inde mellem to eksportchauffører, og ser ud over landskabet, kan jeg slet ikke forstå, at jeg brokkede mig sådan i formiddags.

Bare det dog vil holde tørvejr. Så skal jeg altså ikke klage det mindste. Næsten.

Du vil sikkert også kunne lide