6

Omskifteligheder

Først lå vi lige på kanten til noget. Gråvejr, rusk og koldt var der udenfor. Skyggeliv levede vi allesammen og så kunne det også bare være ligemeget…

På kanten af noget

– vi kørte hen og fik handlet ind til aftenens kartoffelcurry. Nye forsyninger af alting var ved at være nødvendigt, så der blev slæbt hjem. Også læsestof…

Feriestart

Da vi nåede hjem igen, skinnede solen. Det tog mig ikke mange sekunder at finde puder og tæpper frem. Siden blev lidt tid brugt i hjørnet af bænken. Hold da op, hvor der pludselig var varmt og inden længe måtte jeg rejse mig, for at sidde stille blev ganske simpelt alt for varmt, men så var der masser af sommerblomster, som trængte til en kærlig hånd.

Mange af krukkerne på terrassen er fyldt med sommerblomster, som ikke er vilde med al den regn og rusk, som har præget de sidste mange dage. Der skulle pyntes lidt på skidtet og da det var gjort, faldt belønningen i form af et glas iskoldt cola. Uhm…

Feriestart

Bagefter var det tid for lidt mere læsning, lidt vanding og siden et raid i bedene, for nu trænger jeg til friske blomster i vaserne indendøre. Det lykkedes og det endte smukt…

Yndigheder

Nu er jeg klar til at starte på curryen… eller er jeg? Solen skinner jo stadig og mon ikke jeg burde udnytte hvert sekund. Jeg er den der er smuttet :-)

Du vil sikkert også kunne lide